FORUMALMANYA

2009 Full Program Arsivi, En Yeni Müzikler, Dini Konular, Cep Telefonu Programlari, Edebiyat, Hint Fimleri indir, Crack, Serial, Siyaset, Politika, Aile ve Yasam, Magazin, Insan Sagligi, Egitim ve Ögretim, Küresel isinma
 
KapıAnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 PANDISPANYA

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin


Erkek
Mesaj Sayısı : 709
Yaş : 35
Kayıt tarihi : 08/06/08

MesajKonu: PANDISPANYA   Paz Ağus. 10, 2008 12:36 am

PANDISPANYA ICIN:4 tane yumurta
50 gr. nisasta (4 yemek kasigi)
150 gr.un (1 su bardagi)
175 gr seker(1 su parmagindan bir parmak eksik)
4 yem. kas. sicak su

ben tartiyla yapiyorum kolaylik olmasi acisindan sizin icin bardaklada ölctüm ama herkesin su bardaginin büyüklügü ayni degil bunu dikkate almanizi rica edecegim

YAPILISI:
önce yumurtalar 4 yem kas. sicak su ile 2-3 dakika cirpilir sonra ceker yavas yavas eklenir krema kivamina gelene kadar cirpilir yaklasik 15 dakika. Un,kabartma tozu,
ve nisasta önce iki sefer havalandirilarak bir kaba elenir sonra yavasca krema kivamindaki harca dökülür bundan sonra mikser kullanmayin kasikla karistirin. Daha
sonra 26 cm lik yaglanmis ve galeta unu dökülmüs kaliba dökkün önceden isitdiginiz 170 dereceli firinda pisirin.

KREMASI:
2 tane cig krema(SCHLAGSAHNE)
250 gr labne peyniri(ben mascarpone kullandim italyan peyniri)
2 tane kremole karamel aromali (PARADIS KREME SAHANE CARAMEL GESCHMAK)

Hepsi güzelce mixserle cirpilir.Sonra soguyan pandispanya ikiye veya üce kesilir kabarma durumuna göre hehangi bir meyve suyuyla veya sekerli suyla kekler islatilir istenildigi gibi süslenir iki saat buzdolabinda
bekletildikten sonra servis yapilir.


_________________


Allah vermek istemeseydi istemeyi vermezdi?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://forumalmanya.eniyiforum.net
 
PANDISPANYA
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUMALMANYA :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: