FORUMALMANYA

2009 Full Program Arsivi, En Yeni Müzikler, Dini Konular, Cep Telefonu Programlari, Edebiyat, Hint Fimleri indir, Crack, Serial, Siyaset, Politika, Aile ve Yasam, Magazin, Insan Sagligi, Egitim ve Ögretim, Küresel isinma
 
KapıAnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 VİŞNELİ TATLI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Sebahat



Mesaj Sayısı : 188
Yaş : 35
Kayıt tarihi : 30/06/08

MesajKonu: VİŞNELİ TATLI   Salı Ağus. 12, 2008 1:08 pm

VİŞNELİ TATLI




Malzemeler

  • 1 kilo süt
  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
    Vişne sosu için :
  • 2 su bardağı vişne suyu
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta ( ben yanlışlıkla iki yemek kaşığı koydum Smile
    Yapılışı :


  1. Tencereye margarini koyup eritin.
  2. Unu ilave edip bir müddet kavurun.
  3. Süt, şeker ve vanilyayı koyup karıştırarak koyu kıvam oluncaya kadar pişirin. ( asıl tarifte piştikten sonra blendırdan geçirilip suyla çalkalanmış borcama konuluyordu ama, ben yanlışlıkla blendırdan geçirmeden borcama koydum Smile
  4. Vişneli sosu için, vişne suyunu, şekeri ve nişastayı koyup koyu kıvama gelinceye kadar pişirin.
  5. Borcamdaki muhallebinin üzerine dökün, en az 1 gün buzdolabında soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapın.
  6. Afiyet bal şeker olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
VİŞNELİ TATLI
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gaziosmanpaşa'daki korkunç cinayet aydınlandı !!!
» 26. Bölüm Özeti

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUMALMANYA :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: